CONCEPT.

Waarom sporten bij Health & Fitness Charlois / Fit2Fight?

Carlo Thuvis, de drijvende kracht achter Health & Fitness Charlois / Fit2Fight, het beste fitness- en vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid, weet als geen ander waar hij over praat. Een gezondheidsfanaat met ruim 30 jaar sportervaring en een universitaire opleiding o.a. op het gebied van sportpsychologie en bewegingswetenschappen!!! Zijn enthousiaste aansturing geeft je dat zetje in de rug om door te gaan. Hij wijst je de richting, de weg naar sportplezier en resultaat. Dit op een positieve, gezonde, opbouwende manier.

Fitness:

Health & Fitness Charlois is anders dan andere fitnesscentra. De sportschool is bv. niet zo groot en heeft daardoor een eigen uitstraling en sfeer. De begeleiding is persoonlijk en de klanten hebben onderling meer contact. Je kunt dus spreken van een gezellige sportschool.

Onze sportschool biedt ondanks het kleinere oppervlak meer trainingsmogelijkheden dan de grotere centra. Zo zijn er met de gebruikelijke fitnessapparatuur, zoals loopbanden, steppers, gewichtsmachines, halters, dumbells, enz. toch maar liefst 50 trainingsplaatsen gerealiseerd!

Maar de sportschool maakt ook gebruik van Cross-Fit training met o.a. kettlebells, clubbells, TRX en maceballs. Op die manier is worden het aantal trainingsplaatsen en de trainingsmogelijheden nog veel groter. Zo is er voor iedere sporter en voor iedere doelstelling wel een methode om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Snellere en betere resultaten door gevarieerde training; daar gaat het bij ons om! Door middel van het combineren van verschillende trainingsdisciplines en –systemen is trainen nooit saai, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt en zie je eerder resultaat!

Vechtsport:

Fit2Fight, de naam zegt het al een beetje, heeft als doel vechtsporten op een gezonde manier aan te bieden. Een andere term hiervoor is Combat Conditioning, vechtsport leren op een voor de gezondheid opbouwende manier. Dat wil zeggen dat we blessures zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Tijdens de lessen veel aandacht voor het losmaken van spieren en gewrichten, de nodige krachttraining, (push-ups, sit-ups, enz.), techniek en tactiek, conditie, enz. Bij de contactsporten zoals het Kickboksen gebeurt het sparren op een beheerste manier.

Wil je ook sporten bij Health & Fitness Charlois / Fit2Fight? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is in veel gevallen gratis. Voor meer info, neem gerust contact op.