Conditie

Conditie Veel mensen, die bij ons in Health&Fitness Charlois komen trainen hebben als doel het krijgen van een goede conditie. Het is zo dat er enkele verschillende soorten van conditie te onderscheiden zijn. Een ander woord, dat vaak gebruikt wordt is uithoudingsvermogen.

We kunnen een onderscheid maken tussen cardiovasculaire conditie, het vermogen om een langere tijd achter elkaar laag intensief te bewegen en middellange conditie, het vermogen om een tijdje een intensieve activiteit vol te houden. De meeste mensen bedoelen als ze spreken van een goede conditie over een combinatie van deze vermogens.

Om de conditie van de hart en bloedvaten te verbeteren, zijn er bij ons in Health&Fitness Charlois vele mogelijkheden, bv. door het gebruik van een van de vele cardiomachines of men kan deelnemen aan een vechtsportles, bv. kickboksen.

Ook op het gebied van de middellange conditie zijn er bij ons bij Health&Fitness Charlois enorm veel mogelijkheden. We hebben veel verschillende toebehoren zoals gewichten, dumbbells, kettlebells, clubbells, zandzakken, springtouwen, power ropes, voorhamers, stootzakken en daarbij behorende trainingsvormen zoals circuittrainingen, hoog intensieve interval trainingen, compoundsets, enz.

Ook zijn groepsless als BBB of een vechtsport als Mandokwan of kickboksen hiervoor uitermate geschikt.

Niet alleen is alle nodige apparatuur ruim beschikbaar, maar ook de ervaring om goed te kunnen begeleiden. Er zijn voorbeeldschemas van de verschillende trainingsvormen.

Wil je ook sporten bij Health & Fitness Charlois / Fit2Fight, het beste fitness- en vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is in veel gevallen gratis. Voor meer info, neem gerust contact op.

Wij verkopen Voedings-Supplementen zoals Multi-Vitaminen, Creatine, Amino-Acids, Maaltijdvervangers en FatBurner-capsules. Voor diverse Fitness-producten; bezoek onze Fitshop!