Cross-Fitness!


Back To Basics; Alternatieve Fitnesstraining voor kracht en conditie. Bij Health & Fitness Charlois, het leukste vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid, zijn allerlei vormen van alternatieve fitnesstraining mogelijk. Afhankelijk van de gebruikte methode kan het bijdragen tot vergroting van kracht en/of conditie, maar vooral ook van co÷rdinatie en stabiliteit.

Cross-Fitness is de meest effectieve vorm van functionele fitness, de verbeteringen zijn onmiddellijk te merken in het dagelijks functioneren. Je traint niet slecht 1 spier of spiergroep, je traint het hele bewegingsapparaat. Denk b.v. aan het werpen of verslepen van zandzakken, het tillen en verplaatsen van een met zand verzwaard vat, training met clubbells en/of kettlebells, klim- en klauteroefeningen, enz. Handelingen die in allerlei vormen in het dagelijks leven kunnen voorkomen.

Cross-Fitness is uitermate geschikt voor Sportspecifieke Training:

Je wilt bv. goed worden in stokvechten. Je schrijft je in bij Escrima. Je leert daar de technieken en tactieken. Je combineert deze training met clubbell-workouts, zodat je langdurig harder en sneller kunt slaan. Je kunt nu de effecten van de clubbelltraining in de praktijk toepassen bij het stokvechten.

We zouden ook een programma voor een tennisser kunnen samenstellen, voor een hardere smash. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Wil je ook sporten bij Health & Fitness Charlois / Fit2Fight? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Voor meer info, neem gerust contact op.

Wij verkopen Voedings-Supplementen zoals Multi-Vitaminen, Creatine, Amino-Acids, Eiwit-shakes, Maaltijdvervangers en FatBurner-capsules. Voor diverse Fitness-producten; bezoek onze Fitshop!

De volgende filmpjes zijn niet in onze sportschool gemaakt, maar geven wel een impressie van wat Cross-Fitness inhoudt.