Therapeutische training.

Je gezondheidsproblemen aanpakken kan bij ons!

Gezondsheidsproblemen en blessures kunnen positief benvloed of zelfs genezen worden door training. Verder kunnen gezondheidsklachten en blessures door training worden voorkomen. Health & Fitness Charlois kan je hierbij helpen.

Overgewicht, stress, knie-, nek, rug- en schouderklachten, bekkeninstabiliteit, hart- en vaatziekten, longaandoeningen, diverse neurologische aandoeningen, rheuma, suikerziekte en het chronischevermoeidheidssyndroom (CVS) zijn voorbeelden van kwalen die mede met training kunnen worden behandeld.

Voor de training heeft u eerst een gesprek met de n van onze begeleiders. Hierbij zullen wij een inschatting maken van je huidige lichamelijk functioneren en de daarmee samenhangende beperkingen. Naar aanleiding van dit gesprek bepalen we samen een aantal trainingsdoelen.(Simpel gezegd; wat kun je nu wel of niet, en wat wil je over bv. 2 maanden kunnen?) Aan de hand van de ontwikkelingen kunnen de doelstellingen nog worden bijgesteld.

De start van de training is altijd samen met een begeleider, die afhankelijk van de situatie n of meerdere malen samen met jou het programma doorloopt. Bij de vervolgtrainingen is er indien nodig een begeleider aanwezig.

De begeleiding is in handen van Drs. Carlo Thuvis, psycholoog / bewegingswetenschapper, en Ronald Thuvis, haptonomisch masseur en NGS/NSF-erkend sportmasseur.

Bij twijfel is altijd toestemming nodig van je eigen huisarts, specialist en/of fysiotherapeut.

Wil je ook sporten bij Health & Fitness Charlois, het beste fitnesscentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is in veel gevallen gratis. Voor meer info, neem gerust contact op.