Steps/BBB!

Tijdens de Steps/BBB-les worden Billen, Buik en Benen getraind. Natuurlijk wordt ook de B van Bovenlichaam niet vergeten, dus het betreft hier een compleet lichaamsprogramma. Het verbeteren van het figuur d.m.v. conditietraining en spiergerichte training is het doel van Steps/BBB. Het is ook nog eens leuk om te doen.

De les bestaat uit een warming-up, een vetverbrandings-/conditiegedeelte, verstevigende, spiergerichte work-out, en een stretching/cooldown-gedeelte.

Het conditie-gedeelte bestaat bv. uit Steps, Tae-Bo, Low-/High-Impact Aerobics en Zumba. Wij volgen hierbij de nieuwe trends op het gebied van aerobics. Is er weer een nieuwe hype, dan wordt deze in onze lessen verwerkt.

Voor het spiergerichte deel is er een grote variatie in oefeningen, zowel liggend, zittend, als staand. Denk hierbij o.a. aan oefeningen uit het Pilatus. Om de variatie en het trainingseffect te vergroten wordt er soms gebruik gemaakt van gewichtjes, elastieken banden, clubbells, enz...

De lessen staan onder leiding van zeer ervaren instructrices. Een proefles is gratis!

Wil je ook sporten bij Health & Fitness Charlois, het beste fitnesscentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Voor meer info, neem gerust contact op.